kompetens
Erfarenhet
Känsla

Personligt måleri i Karlstad

Janssons Erik Måleri AB lägger stort fokus på förarbetet, vi ser till att förutsättningarna för ett långt och hållbart resultat är de bästa möjliga. På vårt måleri är det viktigt med ett gott kundbemötande och vi är lyhörda för kundens önskemål och behov. 

Med vår långa erfarenhet av allt inom måleri delar vi gärna med oss av vår erfarenhet och kompetens både innan och under jobbet. Vi ser till helheten och tar med i beräkningen flera faktorer såsom era önskemål och tankar, objektets faktiska förutsättningar och miljöpåverkan. Vi tittar utvändigt på husets läge, väder och vind samt invändigt ser vi till det slitage som ytan kommer att utsättas för. 


Vi har stor kunskap av allt från traditionell teknik till det senaste inom målning, oavsett tekniker och förutsättningar arbetar vi alltid med samma stora omsorg med förarbetet för ett perfekt slutresultat. Vi skapar och funktionella ytor som ger trivsel i både hem och på företag. Färg i all oändlighet finns att välja på från vår leverantör Caparol. 


Vi ser till att förverkliga våra kunders önskemål och ideér. 

CAPAROL

Vi jobbar med Caparol som ligger i framkant med utveckling av miljöanpassade färger. Caparol Sverige AB är certifierade enligt kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008 och Miljöledningssystem ISO 14001:2004. Caparol Sverige AB är sedan länge anslutet till REPA, näringslivets system för återvinning av förpackning.

Sprutmålning

Sprutmålning ger en mycket fin och jämn finish. Det går snabbt och effektivt med bästa slutresultat. Sprutmålning med högtryck är marknadens snabbaste och mest effektiva målningsmetod vilket ger mindre bekymmer till absolut lägsta kostnad. Metoden är nästan dammfri och passar bäst i större utrymmen såsom garage, fasader, industrilokaler m.m. Vi utför även lågtrycksmålning för t.ex. staket, foder, dörrar, inuti skåp och andra svåråtkomliga utrymmen.

Vi utför alla typer av målningsarbeten med pensel eller sprutmålning. Inom-, och utomhusmålning, industri-, och rostskyddsmålning.

Vi vänder oss till företag och privatpersoner i Karlstad med omnejd. Tänk också på att du som privatperson kan utnyttja ROT-avdraget när ni anlitar oss