Jansson Erik Måleri AB
Vi utför tapetsering

Att på ett enkelt sätt förnya ett rum än att tapetsera. Vi utför tapetsering i nya bostäder samt vid renovering. VI har lång och gedigen erfarenhet av tapetsering och våra målare ser till helheten såsom design, förarbete och uppsättning, Vi hjälper även till med tak och lister för ett bra och snyggt slutresultat. 


Ta hjälp av proffs när det kommer till tapetsering redan från början då får du ett perfekt resultat från början. Tänk på att du som privatperson kan utnyttja ROT-avdrag när du anlitar oss för tapetsering eller målning. 


Tillsammans med våra kunder går vi igenom vad som ska göras allt efter önskemål från er. Vi lämnar kostnadsfri offert. Vi tar hem den tapeten som ni önskar. 

Kontakta oss

Jansson Erik Måleri AB

Jansson Erik Måleri AB i Karlstad erbjuder alla typer av målningsarbeten till företag, privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar i Karlstad med omnejd. Vi har lång och bred erfarenhet av allt förekommande inom målningsbranschen. Vi arbetar både med ny och gammal teknik. VI ser till att förverkliga era drömmar

Boberg 224

655 94 KARLSTAD

070-871 66 10

Professionella hemsidor av: